lördag 30 januari 2016

BARN PÅ VIFT, SKÄMT KÖTT OCH SYSKONKÄRLEK

Elvira fastnade med mormor och Göran i Älta hos Mattis och Bella till långt in på kvällen, och Gustav håller sig även han sysselsatt på annat håll, så det var jag, Fredde och Jullan som fick spendera lördagen tillsammans. Inget fel i det, men både jag och Julie längtade efter lite mys med storasyskonen.
Vi skulle grilla entrecote till middag, men när Fredde öppnade köttet (som varit fryst) luktade det inte alls okej så det åkte i soporna. Grillen var ju redan tänd så det fick bli en improviserad grillbricka.
"Du får inte visa det här i bloggen,"sa Fredde. "Bloggar ska ju vara glamorösa och bara visa det fiiina." Haha, helt fel blogg i så fall. Det blev helt okej det där i alla fall, med potatisgratäng och nybakt bröd till.
Fredrik alltså, kung på brön!
Vi har faktiskt hunnit se en film idag också, American Sniper. Klart godkänd och sevärd.
Tar inte mycket magbilder av den här graviditeten, men det här är i alla fall dagens bula (hängbuk ;) 31 veckor.
Och så den här kärleksfulla lilla ärtan. På fredagar och lördagar får hon somna i min famn i soffan, det har blivit rutin och då görs inga undantag. Och hon envisas med att ha sin favoritpyjamas, trots att den är urvuxen för längesen och det finns  massor av nya att välja mellan. Nej, nallepyjamasen ska det vara. Och älskade katten.
Elvira kom hem efter att Julie somnat och hon kommer bli så glad imorgon när hon upptäcker att hon är hemma. Fint med syskonkärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar