söndag 22 januari 2017

HEMMA

Strax efter tio imorse skickade Fredrik den här bilden.
Bilen var packad och de var på väg hem. Efter fyra vändor i varuhuset var både pengarna och utrymmet i bilen slut! Och sen var det en lååång väntan för oss här hemma. Även om jag fyllde tiden med städning, matlagning, sex maskiner tvätt och två barn så gick det långsamt.
Men till middagstid kom de äntligen hem!
Med sååå mycket grejer...
Min man alltså, han kan shoppa han! 
Precis som den här tjejen! De var lika glada och uppspelta allihop när de visade upp alla sina shoppingfynd. Elvira är ju grym på att handla, hon hade med sig hur mycket fina saker hem som helst. Massor av kläder, smink, prylar och en uppsjö av hudvårdsprodukter. 
Båda tjejerna var nöjda och glada med sina grejer. 
Och Fredde, han är så gullig när han handlar till mig och småtjejerna!
Julie fick först och främst My Little Ponys och shopkins, det var det viktigaste. Freja fick Diddi. Sen var det kläder.
Ytterkläder till Julie...
Och innerkläder till Julie.
Frejas lass! Med ett visst tydligt katt-tema. Och en supermysig one-piece i tjock fleece. Julie blev väldigt avis på den och var tvungen att prova den för att förstå att den verkligen inte var till henne.
Ingen vidare bild, men det här är en del av kläderna jag fick, bortsett från ett jättelass med strumpor och underkläder. Linnen, tights, klänning, skjorta, byxor, kofta och hoodie. Så nice! Det var som julafton för oss allihop här ikväll. Och naturligtvis köpte han kläder till sig själv också.
Gustav fick ett litet kit med allt vad en 15-åring behöver; kallingar, clearasil, raklödder och en powerbank, haha! Han blev väldigt glad!
Nu är det lite kaos här hemma, massor av skräp och massor av nya saker som ska stuvas undan. Det är sånt skoj jag ska ägna morgondagen åt. Kärt besvär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar