torsdag 3 mars 2016

LEKDEJT, FINMIDDAG OCH TORSDAGSMYS

Idag var Julie glad och förväntansfull över att gå till förskolan för vid hämtning skulle vi även ta med Nowali hem då Petra hade lite sjukhusbestyr. Tyvärr fick Nowis feber och de ringde från förskolan vid ett-tiden. Jag och Elvira gick och hämtade tjejerna.
Uselt väder, men de var lyckliga över lekdejten och över att få gå hem med sin storasyster. Nowis var varm och feberglansig men på gott humör. Vi tankade med lite glass och saft när vi kom hem och de hade mysig stund.
Rita och se på film går alldeles utmärkt.
Och aldrig att det är tufft att vara barnvakt när man har den här tjejen till hjälp. Det var lite kamp om Elviras uppmärksamhet, men till sist orkade inte Nowis riktigt mer och landade i soffan med huvudet i Elviras knä. Som tur var kom mamma Petra just då. Hoppas att hon kryar på sig snabbt!
Såhär vackert och kärleksfullt fick jag min middag serverad av min man. Det är inte fy skam att ha en snubbe som gått restaurangskola :) (ser lite fattigt ut, men det serverades även kyckling till pastasalladen). 
Sen kom mamma och Göran över på veckans torsdagsmys.
Jullan och mormor fixade så fint med alla bär och frukter som önskats till myset.
Samt detta...marängswiss. Så galet gott, och precis lika mäktigt!
Imorgon ska Julie få vara ledig och följa med till mvc med sina systrar. Det blir ett bra avslut på veckan innan Elvira byter till pappa. (Det gör ju naturligtvis Gustav också, men honom har vi inte sett så mycket av under den här lovveckan, han håller sig sysselsatt helt på egen hand).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar