tisdag 9 februari 2016

SKRÄP, GRATIS OCH SEMLA

Vi har varit hemma idag också men imorgon prövar vi att gå till våra respektive förskolor. Julies hosta känns hanterbar. Jag har galet ont av min foglossning nu, så beslutet att gå på ledighet efter den här veckan känns nu heeelt okej. Det ska bli riktigt skönt. Fortsatte min rensarmani här hemma idag, och nu var det Jullans leksakslådor som fick sig en omgång. Nu är de sorterade och tömda på skräp och halvdana leksaker. Fick smussla en hel del med soporna dock då vi inte var riktigt överens om vad som var skräp och inte.
Pappa kom ut på middag och övernattning idag också. På vägen hit hämtade han upp min Babybox som jag beställt till Apotek Hjärtat. När jag väntade Julie var jag så duktig på att hämta ut alla såna här gratisboxar man kan få till sin baby, men den här gången har jag varit sämre på det. Det här är min första.
Helt okej innehåll i denna. Det är roligt med gratis. Ska komma en till med posten som jag har beställt tror jag.

Och det här med semlorna...mitt downfall i denna graviditet. Vi åt ju semlor igår så jag tänkte faktiskt stå över idag. Men hur ska ett cravande preggo klara av det när varenda flöde i alla sociala medier idag flödar över av överdådiga semmelupplägg?! 
Jag är svag, jag medger. En vaniljsemla blev det. Och god var den.
Nu ska jag somna till The Walking Dead i vanlig ordning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar