måndag 2 mars 2015

NY VECKA

Vi hade två grymma kvällar i Globen, jag och mamma. En riktig glädje- och energikick fick man av all den här fantastiska musiken och artisterna.
Lånar bilder från evenemangets Facebook-sida, tagna av folk i publiken. Det här är Luke Bryan, han var lördagens stora namn och sist ut på scen.
Så som Lady Antebellum var igår, söndag. Samtliga av dessa artister, även om de inte är särskilt stora i Sverige, uppträder för publik i 50.000-tal på hemmaplan. Globen var knappt halvfull och de beskrev ju alla hur detta var både lite märkligt men häftigt att ändå möta en hängiven (för det var vi som var på plats) publik så långt hemifrån. Det öppnade ju även för en närmare relation, bokstavligt talat, till publiken. Båda sångarna i gruppen här ovan hoppade ut i publikhavet och knallade runt när de sjöng. Någon som är stört omöjligt hemma.
Stort positivt intryck gjorde Kip Moore, vilken stenhård och asskön snubbe! Och grym musik. Han var så tacksam över publiken som faktiskt var där och när Lady Antebellum spelat klart och kvällen var över lovade han att posera och signera för alla och envar som var där. Troligtvis höll han sitt ord. När vi lämnade arenan var han den siste jag såg i T-shirt-ståndet i entrén, skrivandes autografer och leende på bild efter bild. 
Otroligt glad och tacksam för den här helgen och tycker upplägget med att samla ihop flera artister såhär och bygga lite festivalkänsla är toppen! Dock får globens egna engagemang och servicekänsla minuspoäng. Den låga biljettförsäljningen måste fått dem att helt glömma bort de människor som faktiskt var på plats. Men nog om det...

Nu är det ny vecka! Har kört veckans första gympass med barnen idag efter jobbet, känns kanon! Annars har jag mycket jobb som ligger på lut och lite möten och annat jox i veckan. Och fem barn i huset! Vi får tiden att gå, så att säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar