onsdag 18 februari 2015

KNASIGT BARN OCH KNASIG KATT

Idag sken ju solen en smula så jag tog med min prickiga unge ut en stund. Hon blev så glad och bestämde direkt vad som var dagens viktiga accessoarer:
Frost-handväska och reflex runt armen. Hon är rolig, vart man än går och vad man än ska göra, även om det bara är att gå upp för trappan eller in på toaletten, så ska hon släpa nånting med sig. Alltid händerna fulla.
Och så den här filuren. Vår bänga katt, Ed. Han bor ju utomhus, sover ute, äter all sin mat ute och vägrar fullständigt att komma in. Ibland springer han in av misstag och när han märker att dörren är stängd, då får han frispel och vrålar ut sitt missnöje. Han är så totalt oberoende av oss och skiter faktiskt fullständigt i oss. Ända tills man ska gå nånstans. Då är han plötsligt väldigt intresserad och pratglad. Helt kelsjukt springer han framför fötterna på en och åmar sig. I söndags följde han med oss på en lång skogspromenad och när man går till Konsum följer han med till korsningen vid Vallviksvägen, där väntar han på att man ska komma tillbaka.
Så idag fick han sig en tur till lekparken. Han följde oss precis i hälarna och var väldigt högljudd under tiden.
Rätt gulligt ändå. Och eftersom Freddes kattallergi inte verkar bli direkt bättre med åren är det väl ren tur att han vantrivs inomhus. Katten alltså.
Beträffande kopporna så var Julie lite piggare idag, även om det är tydligt att hon inte alls har sin vanliga energi (eller humör, hua!) Några av kopporna gör ordentligt ont och hon blir ledsen över det emellanåt. Hon kommer att vara hemma resten av veckan. Dock kommer vi båda att jobba på fredag, halva dagen var. Jag har min fredagsstängning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar