måndag 25 maj 2015

TOPPEN

Efter en mysig och rolig helg inleder jag den nya veckan med vab. Det var längesen nu. Lyckades ju jobba hela april till exempel. 
Men när vi kom hem igår, efter en natt i Färjestaden, då tokdäckade Julie med feber som var uppe och nosade på 40.5. Inga andra symptom bortsett från lite snuva, hoppas det ger sig.
Hon har fortfarande feber idag, men inte lika hög.
Vad kan jag mer berätta om helgen...
Jo, i fredags hände det här! Jag och Fredde och Mattis och Bella lämnade våra barn i Marika och Marlenes trygga händer över kvällen och natten. Tillsammans med mamma och Göran gick vi sen på lokalkrog. Vi skulle äta middag och ta nån öl. Väl medvetna om att det var karaokekväll, men vi skulle verkligen inte sjunga.
Ja, ni förstår själva. Fredrik, som var den största motståndaren, stod väl för uppskattningsvis 90% av kvällens underhållning och han och jag och Mattis var kvar till stängning. En jättetrevlig kväll, men de sista (och några av de mellersta) shotsen ångrade vi sen under större delen av lördagen... 
Vi hade ändå en härlig dag och kväll, och nästan alla orkade vara vakna och heja på Måns. Sen vaknade vi upp till en grymt fin söndag. Mamma dukade upp frukostbuffé på altanen (årets första) och småtjejerna kunde springa ut och in och leka. 
Toppenhelg! Synd bara att den slutade i sjukdom, och att Bella var tvungen att jobba. Men allt det tar vi igen nästa gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar