söndag 3 maj 2015

SOL OCH SÖNDAG

Roligaste grejen imorse; Julie vaknar och klättrar upp och lägger sig mellan mig och Fredrik för att morgonmysa. Så vänder hon sig upp mot Fredde, klappar på honom och säger Hey sexy lady! 
Vi dog av skratt! Hon har uppenbarligen lyssnat för mycket på Gangnam style och vet när hon ska använda sina repliker. 
Helt underbart väder idag ju! Vi gick en sväng till Borgenparken och till Julies förskolegård och lekte på förmiddagen. 
Vid lunch vandrade vi hemåt och väntade in Fredriks mamma som skulle komma på fika och gratta Rebecca. Julie har bara träffat sin farmor två eller tre gånger i sitt liv, senast på sin 2-årsdag och hon minns henne inte alls, men var ändå glad och förväntansfull inför besök av farmor. Och farmor Birgitta fick sen kramar och gos av Julie under den stunden hon var här. Vi kan ju hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång de ses.
Efter middagen gick jag, Elvira och Rebecca en riktigt lång promenad. Det är ju så vansinnigt vackert ute nu, ljumma försommarkvällar är bland det mest magiska som finns! Och extra härligt att få köra slut på benen i kvällssol.
Efter nattning av alla barn (vi fick bonuslåna Elvira över natten) har vi kollat på film. As Above, So Below - helt okej rysare. Hade obehag i kroppen genom hela filmen och det är ju ett bra betyg!

Nu gör vi ny vecka! Helt utan söndagsångest. Nästan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar