torsdag 2 februari 2017

MOS OCH TACOS

Fredrik jobbar i helgen så idag hade han en ledig dag. Julie har sett fram emot den här dagen när pappa äntligen skulle kunna lämna och hämta henne på förskolan så att hon kunde få visa Skogsbäcken för honom. Hon känner naturligtvis till att han har jobbat där "Men han satt ju bara i köket," säger hon. Så det är klart att han behövde en rundtur!

Så Fredde lämnade Jullan och gick och middagshandlade en sväng. Sen kom han hem och vi var väl egentligen inställda på att städa.
Såhär såg det till exempel ut sist han hade en ledig dag. Då var det rengöring under sofforna som stod på agendan. Han fick fin assistans av lilla hjälpredan också.
Men vi fick ett ryck idag och drog till Mall of Scandinavia istället. Vi är lite sugna på att köpa tallrikar från LeCreuset och ville kika lite på de olika färgerna i butiken.
Freja somnade så fort vi gick utanför dörren och sov hela vägen dit. Och även här, inne i Disney Store. Trots att där spelades olidligt hög Disneymusik.
Hon vaknade dock när vi snurrade runt inne på Room. Alltså den förvåningen! När hon satte sig upp och tittade runt, så otroligt gulligt. Hon är ju så ovan vid stan och folk och rörelse den här lilla ungen så hon var mest som en liten fågelholk hela tiden. Men hon log glatt och hejade på folk till höger och vänster.
Vi lunchade på O'Leary's och hennes lilla huvud gick som en propeller.
Hur det gick i LeCreuset-butiken? Jo, vi tittade på tallrikar. Fredrik vill ha vita, jag vill ha färg och kanske kan vi enas om grå.
Och självklart hittade han en kasse nya grejer också. Två jumbokoppar till och en knippe redskap. Happy guy!

Sen var det raka spåret hem igen för att hämta upp Jullan. Vi har haft smarrig tacomiddag med alla barnen och sen kom mamma och Göran över på en kvällsfika. Bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar