fredag 17 februari 2017

BRA DAG - BRA KVÄLL

Efter långsam och mysig morgon jagade jag ut mig själv och småtjejerna. Kände att vi behövde göra någon form av nytta så vi tog tag i ett gäng kassar med pantflaskor som stod i vägen i förrådet. Julie hade aldrig pantat förut så hon fick stå på en pall framför maskinen och fixa det, det tyckte hon var skoj.
När vi var klara med det ville hon kolla om pappa hade någon späckhuggare i sin fiskdisk. Det hade han tyvärr inte. Heller ingen bläckfisk så det var flopp.
På väg hem från Konsum somnade Freja så hon parkerades på sin sovplats utanför köksfönstret och sen hade jag och Julie gott om tid att få äta lunch, fika och pyssla tillsammans under de två och en halv timme hon sov.
Vi målade och ritade och testade lite olika tekniker, jättemysigt.
När Freja vaknade fick hon också vara med. Hon blev så lycklig när hon fick ett papper och egen krita att hålla i. Och fattade ganska snabbt vad hon skulle göra.
På eftermiddagen hann vi med en långprommis också, vi ville fånga lite mer av dagens sol, superskönt ute.
Fredde jobbade till fem så det var jag som stod för middagen idag. Stackars barn, inga tacos här inte! Soppa med köttfärs och det som syns på bilden, bland annat. Det blev okej, varken mer eller mindre.
Sen väntade fredagsmys. Julie fick sina osthjärtan och tittade på Paw Patrol. Fredde gjorde en grym ost- och charkbricka till oss som vi gnagde i oss framför På Spåret. Och Freja sov som en liten gris. Bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar