onsdag 1 april 2015

GLÄDJEN ÄR STOR

Som vi har saknat det här stället! Tänk att vi inte varit här sen midsommar förra året. Mycket på grund av osäkerheten kring Julies allergier. Än så länge verkar hon må bra och sover gott nu vid min sida. Och intill mig på andra sidan snusar Elvira i sin säng. 
Efter en sen middag tog vi en tur runt gården och skogen i sista dagsljuset.
Julie ville förstås hälsa på alla djuren.
Hennes favoriter bor i stallet. Hon är inte det minsta rädd för hästarna och skulle gosa hur mycket som helst med dom om hon bara fick. Men vi har sagt att hon inte ska vara där för mycket eller ha nån vidare direktkontakt av rädsla för att hon ska bli dålig. Men det förstår ju inte hon...
Vi gick varvet runt skogen och kollade in det nya hygget. Jullan pinnade på hur piggt som helst trots att det är en ganska lång och kuperad promenad för så korta ben.
Det här var det roligaste. Jättedjupa vattenpölar. Vi höll andan och var skraja att hon skulle ramla på näsan i dom, men hon bara skrattade och applåderade sig själv varje gång hon fixade det.
Nästan fullmåne över lillstugan. Där var vi och satte på värmen, Anders och Kristina ska sova där när de kommer.
Nu längtar vi till imorgon kväll när Fredrik, hans barn, mamma och Göran kommer. Men innan dess hinner vi nog fylla dagen med pyssel, bäst att sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar