söndag 17 april 2016

SNOR OCH PRESENTER

Här ligger min lilla veckogamla spädgris och snarkar. Hon är snorig och rosslig, men det lättar till och från och hon har sovit bra inatt, så det är förhoppningsvis ingen fara.
Mormor kom med ett räddningskit från Apoteket igår. Jag har aldrig använt nässug på nåt av mina barn förut, men igår kändes det som om det vore en bra idé att ha en till hands. Vi använde den några gånger under kvällen, i kombination med saltlösning och det verkar hjälpa henne. Hon måste ju kunna äta, sova och andas över huvud taget. Hoppas det ger sig.
Petra, Nowali och Elvira kom över och hängde med oss igår. De hade med sig en rejäl fikabuffé så det blev soffhäng och lek för tjejerna. Och en del bebisgos också förstås.
Och Freja fick en present till! Den här jättesöta tröjan <3 så himla gulligt, stort tack igen!
Jullan hade gjort sig lördagsfin också, hon håller fast i sitt stylingintresse. Och vi lägger oss inte i så mycket.
På kvällen kom mamma, Nettan och Hasse förbi en snabbis.
Och ytterligare ett paket till lilla Freja. Jättefina sommarkläder. Julie fick ett storasysterpaket också, hårspännen och Frost-plåster (som hon provade ganska många av under kvällen, hon hade många skador tydligen).
Såhär såg vår soffmorgon ut idag. Den är inte lätt den här omställningen för Julie, hon saknar en del av min närhet som varit så självklar förut, men det är så häftigt ändå att se den kärlek som redan finns till lillasyster. Så spänd och nyfiken på hur deras relation kommer se ut i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar