måndag 16 maj 2016

KRONKALV OCH ANNAT

Julie blev så glad imorse när jag frågade henne om hon ville vara ledig idag. Vi vaknade och gick ändå upp tidigt, men det är ju inte alls samma sak när man inte måste hetsa med frukost, klä på sig vettiga kläder och allt sånt där. Nu kunde vi bara mysa och chilla istället och det gillar vi allihop. Det är ju bara nu, under det här året, som vi kan ha det såhär lyxigt och stanna hemma allihop bara för att vi känner för det och det tänker jag utnyttja!
Vid lunchtid ringde min kollega Nettan och frågade om hon fick komma förbi en sväng på eftermiddagen och det blev vi såklart glada för. Och paket hade hon med sig! Eftersom hon är en fantastisk människa och pedagog fick både Julie och Freja paket och det största var förstås till Jullan. Hon blev så glad för en massa roliga pysselsaker, och Freja fick så fina kläder. Får se till att fota till nästa inlägg.
Till middagstid kom pappa. Han hade med sig kronkalvsfärs och Fredrik gjorde episka burgare till middag. Efter middagen tog pappa och Julie en promenad till Konsum. Han hade glömt att ta med sig det obligatoriska kinderegget och det misstaget behövde genast rättas till.
Nu är alla nattade. Blir alltid lite tidigare i säng de dagar pappa är här och det skadar ju inte. Fredrik och jag är alldeles för bra på att sitta uppe annars. Idag trillade det dessutom in ytterligare fler tv-serier i brevlådan, House of Cards och två säsonger av Family Guy, så nu har vi ännu mer att göra om kvällarna. Måste bara härda ut resten av säsongen av Game of Thrones...
Inga nya bilder idag, så jag bjuder på den här. Den får tala för sig själv.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar